21 Nisan 2006
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Öylesiye sevmek ki bu ölesiye sevmek değil,şuursuzca sevgiyi, ölüm eşiğinden başı dik geçirmek telaşı hesap gününe yakıştırmak telaşı veya; sevgiye ölümü öğretmek, sonsuzluk için... çünkü "bir ömür boyu" çok kısa
6 yorum:
annem seneler önce bu meşhur hüsrev kurufasülyesi'ni yapan aşçıdan işin sırrını sorup öğrenmişti. hala yapar süperdir kanımca.
gidecek birilerini arıyorsan ben varım merve:)) hüsrev-annem-ayder arasında bir kıyaslama yapmak isterim:))
bi de ayder'e gimek isterim yau of!
ek iş olarak rehberlik yaptığımı söylemiş miydim :p
agzim sulandi yaa.. bi istanbul´a gidelim de insaallah.. bi gitsem neler neler yapacam da.. neyse.. hayirli aksamlar efendim.. hürmetler.. asûde
yaa bende düşünüyorum ayderde kurufasülye veren lokantamı var? diye adam lokantaya ayder ismini vermiş meğerse ;) nedir bu insanlardaki kuru fasülye sevdası? gelin bekiroğlunda size az pilava kurufasülyeli döner ısmarlayayım buda değişik bir tad üstüne turboyuda* çaktınmı tamamdır ;)
*süçlaç üstüne kadayıf bol fındıklı
hiç dikkatimi çekmemişti burası. halbuki çok yakınmış. gel, gidelim bir gün beraber :)
size ispir fasulyesinin diger bir ozelligini soyliyim.
normal bir fasulyeyi geceden suya koymak gerekir. ispir fasulyesinde buna gerek yok. sakladiginiz yerden cikartin. dudukluye atin. 20 - 30 dakika sonra servis edin :)
Yorum Gönder