22 Nisan 2006

sevmeye başlamak...

sevmediğini, sevmeyeceğini bile bile sevmeye başlamak... sevmiyorum ki dersiniz ama onunla konuşmaktan ona bakmaktan ince ince içten haz duyarsınız. sorsalar size yok öle bişi daha neler dersiniz ama o ince ince içinize işlemeye devam eder. ilk görüşte aşk değildir bu , zamanla içe yerleşen bir duygudur. tam bir sevgi midir?. sanrıım karşılıklı olursa değerlenir. ama yine de hiç sevilmemesi gereken birini sevmeye başlamak çok kötü... ne oluyo olm sana der insan kendine.. ve kendine gelmenin vaktidir o an.
sonra kendini izlemeye başlar insan. ona bakarken neler hissettiği düşünür. bakmanın derdi farklılaşır. bakış sevgi ile olunca yeni yeni sevilecek şeyler bulunur.
insan izler ya kendini. aslında kendini tanıyamaz fazla. hep bi gözlem içerisidedir. o artık kendinden geçmeye başlamıştır ki o hayattan geçmek ister sevdiğiyle...
ve o anda aşık olduğunuzun farkına varırsınız. aşık olmak isteme istemeye nasıl aşık olunur demeyin. olunur...

sevgi 5, aşk 3 harf hangisi daha kolay ?
biz zoru sevelim di mi?

1 yorum:

Tugc dedi ki...

Oylesine icinde buldum ki kendini bu son postun..Sanki su anki durumumu acikliyormus gibi oldu...Hani insanin aklinda baska biri olur, baska biri kalbindedir, ama o kisinin olmayacagini bilirsin..O yuzden baska birine hem yonelmeye calisirsin, hem de bi yandan beynin sorularla dolu olur..oylesine iste..