07 Nisan 2006

bu bağırışları duymaktan kafam zonk zonk atmakta. kafamın içinde böyle tam alnımın hizasında (alnım geniştir) kalabalıklar var. herkes bir ağızdan bağırarak konuşuyorlar. beynimin sol sağ bilmem neleri canla başla alt etmeye çalışıyor bu kalabalıkları. uzak tutmaya çalışıyorlar kendilerinden. ki çünkü biliyorlar ki çok fena etkilenecekler. ki etkileşimler başladı sayılır. kalabalıktan biri sağ tarafa çok yükleniyor.
duygu yüklenmesi var üzerimde. sevgi,nefret,saygı,dürüstlük, yalandolan, saçmalıklar, kin, çığlıklar... beynim ağrıyor gerçekten. acı değil ağrı. başım da değil ama beynimde. insanlara cevap vermek,herkesi hoş tutmaya çalışmak,kırmıyım diye uğraşmak,kırılmak belli etmemek.. öyle yorucu ki bu 2'lik. istifa edicem bu halden.
başka başka numerolar olmak lazım bazen. 9 numeroyuda birden yaşamak...

4 yorum:

hepatitze dedi ki...

bu kişilik bantlarının etkilendikleri kanatları var ya..aslında o bile yetersiz.. böle ahtapot gibi 1 başlı 8 kollu olsak 9 numaranın 9 u da bizde olsa.. sıfırlanırdık heralde o zaman.

Adsız dedi ki...

2 olayını Suatbey'e sormak lazım. Hmm yakında bomba bi söyleşi geliyor!

9 olunmaz doğulur der Suatbey şimdi. 2 olunmaz doğulur bunu unutma! Bazen 2'mi olsam diyorum kendi kendime... Hani 1 olmak zor zanaat... Bi sürü sorumluluk falan. 2 ol dünyayla dalga geç...

mim dedi ki...

5'e alalım seni Mer. Bak biz burda j. ile süper eğleniyoruz. :)

jonquille dedi ki...

hehehe, sen çok yaşa emi mim :)