17 Şubat 2006

arkadaş-dost ayrımlarıma bakıyorum da. zamanla nasıl da değişiyor. ortaokuldan beri can ciğer kuzu sarması olduğum(nedemekse kuzu sarması) arkadaşım s.ü. ile şimdi hiç hiç görüşmüyoruz yani yaklaşık son 6 aydır. işte neler olacağını bilemiyor insan. en iyi dostum dediğin insan değişebiliyor. ve bide son zamanlarda sık görüşemediğim arkdaşlarımla "dost kıvamında" olmaya başladık. neden mi? msn yüzünden :) mutluluk verici birşey. teşekkürler msnmessenger :)

işte dostlar arkdaş bazende bir hiç olurken arkdaşlar dost oluyor falan. bu böyle değişip gidecek. Allah hayırlı dostluklar versin ne diyelim . seninlede dost gibi olduk ya blogger. hayret edilecek birşey :) wordpress ile henuz ilişkimiz arkdaş kıvamında.
he bide flickr var tabi. ya da hiç girmiyim o konuya. ordaki dostlardan açmayalım konuyu. birden "hey dostum sen nedediğinin farkında mısın ha?" diyen biri çıkabilir. ve bu konuşma çok uzayabilir :)
ya insan şaşırmıyo değil. kimler geldi kimler geçti... blogger vesilesiyle tüm beni tanıyanlara selam eder, saygılar sunarım.. :)

1 yorum:

Erol dedi ki...

VAS. saygılar bizden efen'im